Direct naar de inhoud.

250 deelnemers liepen Boomkroonpad Cross in Drouwen

  • door:
  • op:
De start Boomkroonpadcross in Drouwen |Foto:zeger Zeilmaker

250 deelnemers liepen afgelopen zaterdag weer de Boomkroonpadcross, de lopers konden kiezen uit de korte versie van 5 kilometer en een langere versie van 9 kilometer.

Door modderplassen en bladeren .

Dwars door het bos over brede paden, en over diverse obstakels door omgevallen bomen ,bladeren en modderplassen en door smalle kronkelpaden liepen de lopers de eerste de 5 kilometer daar gingen de 5 kilometer lopers rechtsaf het pittige mountainbike parcours op met aardig wat hoogteverschillen en de 9 kilometer lopers gingen linksaf het bos in langs het Gasselterveld met de behoorlijk pittige klimmetjes, waarna ze richting de finish vlakbij het Boomkroonpad gingen.

Nando Kramer (Peize) de snelste man in 18:43. En bij de vrouwen was Sabine Spreen (Rolde) in 21:18 de snelste vrouw. Op de 9 kilometer afstand was de winnaar Bram Buigel (Groningen) in 33:56 bij de heren en Lisanne Wiggers (Engelbert) in 41:42 bij de dames.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal