Direct naar de inhoud.

Borger-Odoorn laat inwoners Exloo meedenken over nieuw invulling sportvelden

  • door:
  • op:
Het hoofdveld van HOVC in Exloo. | Foto: Jelmer Wijnstra/RTV1

De gemeente Borger-Odoorn laat de inwoners van Exloo meedenken over de nieuwe invulling van de sportvelden achter het gemeentehuis. De velden komen komend jaar vrij.

Op dit moment worden de velden nog gebruikt door HOVC, maar zodra het Sportpark Odoorn wordt opgeleverd zullen de voetbalvelden in Exloo achter gelaten worden. De gemeente wil dit gebied op drie verschillende manieren gaan invullen. Dat zijn wonen, parkeren en sport en ontmoeten. Daarbij is de belangrijkste bestemming wonen.

Voor de drie functies wil de gemeente samen met inwoners uitgaanspunten gaan opstellen. Inwoners kunnen tijdens een inwonersbijeenkomst in het gemeentehuis op 28 november aangeven wat hun behoeften zijn wat betreft wonen, parkeren en sport en ontmoeten. De gemeente nodigt in het bijzonder staters uit om mee te komen praten. ‘In de plannen voor wonen moet veel ruimte gegeven gaan worden voor deze doelgroep,’ zo laat de gemeente weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-