Direct naar de inhoud.

Sponsoractie van zesjarige brengt ruim €300 op voor Voedselbank Stadswolde

  • door:
  • op:
Lennon van Dam overhandigde afgelopen dinsdagmiddag op 28 november zijn cheque aan de Voedselbank Stadswolde | Foto: Wanda van Dam

STADSKANAAL – De zesjarige Lennon van Dam uit Stadskanaal heeft op 29 oktober jl. meegedaan aan de Rode Loper Run. Niet om de snelste tijd te lopen of vanwege de medaille, maar om gezinnen in Stadskanaal te helpen. Lennon heeft van zijn rondje namelijk een sponsoractie gemaakt voor Voedselbank Stadswolde, waar zijn opa en oma vrijwilligerswerk doen. Zijn sponsoractie heeft een bedrag van €302,50 opgeleverd voor de Voedselbank Stadswolde.

Sponsoractie
Op dinsdagmiddag 28 november heeft Lennon van Dam het eindbedrag van zijn sponsoractie bekend gemaakt en een symbolische cheque overhandigd aan Anne Prins, bestuurslid van Voedselbank Stadswolde. Hij heeft op 29 oktober jl. meegedaan aan de Rode Loper Run voor een goed doel.

Symbolisch
De cheque was symbolisch, want Lennon wilde er namelijk voor zorgen dat gezinnen in Stadskanaal, ondanks een kleine portemonnee, toch een fijn Sinterklaasfeest zouden kunnen vieren en heeft daarom van het geld dat hij heeft opgehaald producten gekocht en pakketten gemaakt. “Mijn zusje en ik hebben samen alle tasjes versierd”, vertelde de zesjarige trots.

Met zijn actie heeft Lennon een bedrag van €302,50 opgehaald voor de Voedselbank Stadswolde.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal