Direct naar de inhoud.

Succesvolle themamiddag Werk & Scholing in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:
Een druk bezochte Werk & Scholing in Bibliotheek Stadskanaal | Eigen foto

STADSKANAAL – Met meer dan 50 bezoekers vond er op woensdag 22 november een themamiddag Werk & Scholing in Bibliotheek Stadskanaal plaats. Volgens de organisatie was het een groot succes. Deze middag werd georganiseerd door Het Noorden Werkt Door, Bibliotheek Stadskanaal, UWV en gemeente Stadskanaal. De organisatie zegt dat de themamiddag Werk & Scholing vaker georganiseerd in Bibliotheek Stadskanaal zal gaan worden.

Werk & Scholing
Elke inwoner met een vraag over (ander) werk of scholing kon op woensdag 22 november terecht in Bibliotheek Stadskanaal. Deze middag werd georganiseerd door Het Noorden Werkt Door, Bibliotheek Stadskanaal, UWV en gemeente Stadskanaal. Er waren verschillende organisaties aanwezig die mensen verder konden helpen in een stap richting werk of scholing.

De nodige tips
Voor de nodige tips en adviezen kon je terecht bij een loopbaancoach, een CV specialist of het Leerwerkloket. Daarnaast waren er diverse uitzendorganisaties om deelnemers te kunnen adviseren over regionale baankansen en vacatures. Bezoekers konden tevens kosteloos een profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

Uiteenlopende vragen
Volgens de organisatie hadden waren er meer dan 50 bezoekers met heel uiteenlopende vragen: “Ik zoek ander werk, maar ik weet niet welke richting ik op wil”, “Ik wil me laten omscholen, welke mogelijkheden zijn er?”, “Ik verlies binnenkort mijn baan en ik ben op zoek naar nieuwe mogelijkheden”, “Ik heb een tijd niet gewerkt maar wil graag weer een nieuwe baan”.

De organisatie zegt dat de themamiddag Werk & Scholing vaker georganiseerd gaat worden in de bibliotheek in Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal