Direct naar de inhoud.

Bibliotheek Stadskanaal organiseert groot FC24 Toernooi

  • door:
  • op:
Het team van Bieblab met FC Groningen-speler Luciano Valente

STADSKANAAL – Vrijdag 15 december organiseren Biblionet Groningen en Bundled Esports een groot FC24-game toernooi in de bibliotheek van Stadskanaal. Jongeren nemen het deze avond tegen elkaar op in het bekende voetbalspel FC24.

Afsluiting project “Het Leven van een Gamer”
Als afsluiting van het project “Het Leven van een Gamer” organiseert de bibliotheek een groot game toernooi. Het hele jaar door kwamen influencers, esporters en content creators naar de bibliotheek van Stadskanaal om jongeren alles te leren over een gezonde balans tussen gamen en het echte leven. Ook werd er veel aandacht besteed aan vaardigheden uit gaming die ook goed in te zetten zijn in het ‘echte’ leven. Het project wordt afgesloten met een groot spektakel, schrijft Biblionet Groningen aan RTV1.

Plek voor 64 deelnemers
Iedereen tot 21 jaar mag meedoen. Er is plek voor 64 deelnemers. “Tijdens het toernooi zullen er prijzen verloot worden zoals verschillende games, een gesigneerd shirt van FC Groningen speler Luciano Valente, tot aan een Playstation 5 + FC24, waarmee de winnaar van het toernooi de deur uitloopt”, vertelt projectleider Yorick van den Bos, Domeinspecialist Leven Lang Ontwikkelen van Biblionet Groningen.

Het game toernooi zal starten om 18:00 uur en rond de klok van 21:00  uur zal de winnaar bekend gemaakt worden. Kijk voor aanmelden en meer informatie op de website van Bieblab. Kan je niet naar Bibliotheek Stadskanaal komen, maar wil je wel zien wie er gaat winnen? Kijk vrijdag 15 december live om 19:00 uur naar de Gameshow, een gamelivestream van BiebLab en Impacter Stadskanaal, gemaakt voor en door jongeren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal