Direct naar de inhoud.

Stadskanaal de locatie voor NK Beach Handbal 2024

  • door:
  • op:
Voorbereidingen voor een eerder toernooi op het Beachpark in Stadskanaal © Hielke Bosch/RTV1

STADSKANAAL – De locatie voor de Beach Handball Tour Finals is bekend. De wedstrijden worden gehouden op het Beachpark in Stadskanaal. De Beach Handball Tour Finals heette voorheen het NK Beach Handball. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 zal dit evenement plaatsvinden.

Vincent van der Heijden, coördinator van het Beach Handball geeft op hun site aan dat ze blij zijn om naar Stadskanaal te komen. ‘Als Nederlands Handbal Verbond zijn we blij dat we, net als in 2022, samen met HV Jahn II de Beach Handball Tour Finals 2024 gaan organiseren. We kijken uit naar een mooi Beach Handball evenement met alle teams, officials en vrijwilligers.’

Ook Ferry Roek kijkt uit naar het toernooi in de zomer. ‘Na een zeer positief gesprek met het NHV en een delegatie van HV Jahn II is de keuze gemaakt om de Beach Handball Tour Finals 2024 te laten plaatsvinden op het Beachpark te Stadskanaal. In 2022 hebben wij een eerste NK in Stadskanaal mogen organiseren en wij zijn van mening dat de Beach Handball Tour Finals 2024 weer een mooie editie zal gaan worden.’

Roek is er van overtuigd dat Jahn II er alles aan zal doen om met alle betrokkenen voor zowel spelers als toeschouwers een ongelooflijk weekend neer te zetten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal