Direct naar de inhoud.

Muziekvereniging Crescendo geeft eerste concert na brand

  • door:
  • op:
Een eerder concert van Crescendo © Stieneke Gersonius

STADSKANAAL – Na een turbulente zomer en herfst is muziekvereniging Crescendo er in geslaagd om op zaterdag 16 december een concert te geven in sporthal de Spont in Stadskanaal. Dit doen zij niet alleen, want ze krijgen muzikale medewerking van shantykoor Noszélie Singers.

Nadat er afgelopen zomer op 16 juli brand was uitgebroken op de locatie waar de Knoalster muziekvereniging haar opslag had, moest Crescendo opnieuw beginnen met het aanschaffen van muziekinstrumenten.

De leden van de muziekvereniging zijn dan ook verheugd dat zij weer een concert mogen organiseren. Dat zal met medewerking zijn van zowel het harmonie-orkest, de twirlers van Crescendo en het shantykoor.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal