Direct naar de inhoud.

Ben Timmermans stopt als directeur van Avitec

  • door:
  • op:
Ben Timmermans © RTV Drenthe

NIEUW-BUINEN – Directeur Ben Timmermans heeft zijn aandelen in het ingenieursbedrijf Avitec aan vijf medewerkers verkocht. Dat bedrijf uit Nieuw-Buinen werd, met hem aan het roer, in 2019 verkozen tot Drents onderneming van het Jaar. Bovendien is hij met zijn bedrijf betrokken geweest bij de aanleg van het grootste zonnepark in Nederland.

Timmermans begon in 1988 bij het bedrijf en was sinds 2019 als mede-eigenaar actief bij Avitec. In die periode was hij ook actief bij de Muur van Emmen, een voormalige vuilstort die werd omgebouwd tot wielerparcours.

Adviseur

Timmermans vertrekt nog niet helemaal bij het bedrijf. Hij zal de komende periode als adviseur het huidige management blijven adviseren. Zijn aftreden heeft geen gevolgen voor het personeel bij het bedrijf.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal