Direct naar de inhoud.

Wintereditie Night of the Guitars in hotel Parkzicht

  • door:
  • op:
De band tijdens een eerdere editie van Night of the Guitars © Willem van der Werf

VEENDAM – Traditiegetrouw vindt er aan het begin van het nieuwe jaar in Brouwhotel Parkzicht de wintereditie plaats van de Night of the Guitars, georganiseerd door de stichting Bogdike. Ook voor deze editie heeft een flink aantal muzikanten de uitnodiging aangenomen om deel te nemen aan dit muzikale feest. 

Twee jonge Veendammer talenten, zangeres Suze Schoenmaker- Wilkens en drummer Tommy Huisman zijn deze editie toegevoegd aan de club muzikanten. Suze, uitgeroepen in Veendam tot ‘aanstormend cultuurtalent van het jaar’, zal twee nummers zingen, onder begeleiding van de band. De andere veelbelovende jonge muzikant is Tommy Huisman. Een jonge drummer met veel talent en veel ambitie.

De line up: Bé Brakke, Evert Erents, Marcel van Mook, Coos Greveling, Chris Kleine, Peter Bloem, Everhard Sprik, Jacques Hoefsmid, Bram van Mook, Arko Kok, Erik Drent, Kelly Hamberg, Kitty van der Klugt, Bert (Foef) Meis, Petra Erents, Rob de Valk, Harrie Groenewold, Fred Kerdijk, Irene Wilkens, André Kuik en Alex Luttjeboer.  Everhard Sprik zal de avond als vanouds presenteren. 

De setlist is samengesteld met favoriete nummers die door de muzikanten zelf zijn ingebracht. In verschillende samenstellingen worden de nummers gepresenteerd. 

De wintereditie zal dit jaar op 6 januari 2024 plaatsvinden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal