Direct naar de inhoud.

Zoektocht naar de ‘Veendammer van het Jaar 2023’ van start

  • door:
  • op:
Wie wordt de Veendammer van het Jaar?

VEENDAM – De jaarlijkse zoektocht naar de ‘Veendammer van het Jaar 2023’ is officieel van start gegaan. Deze prestigieuze titel, die dit jaar voor de zestiende keer wordt toegekend, erkent individuen, clubs, groepen of organisaties die een buitengewone positieve bijdrage hebben geleverd aan de gemeente Veendam.

Wie komt in aanmerking?

De Veendammer van het Jaar moet aan enkele criteria voldoen om in aanmerking te komen voor deze eer. Zo moet diegene positieve aandacht aan Veendam geven. Ook moet de persoon lokale binding hebben met de Parkstad en een goede reputatie hebben binnen de gemeenschap. Het laatste criterium is dat de nieuwe Veendammer van het jaar zich onderscheidt op een bijzondere of opvallende manier van anderen.

Hoe te nomineren?

Individuen, clubs, groepen of organisaties die menen dat ze de titel verdienen of anderen willen voordragen, kunnen dit doen tot en met 31 december 2023. Bij de motivatie voor de voordracht is het van belang duidelijk te maken waarom juist deze kandidaat de eretitel verdient.

Meer informatie over de criteria en het nominatieproces is te vinden op de website: veendam.nl/veendammervanhetjaar. Nominaties kunnen per e-mail worden ingediend bij communicatie@veendam.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal