Direct naar de inhoud.

Politie doet beroep op inwoners Stadskanaal na vondst gereedschap

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Bij een slootwal tussen De Rail en de Postkade in Stadskanaal werd onlangs een hoeveelheid elektrisch gereedschap aangetroffen samen met een steekkar en een bivakmuts. De politie Stadskanaal deelde deze opmerkelijke vondst via hun Facebookpagina en doet nu een beroep aan inwoners om te helpen bij het oplossen van dit intrigerende raadsel.

Volgens de politie lijkt het er sterk op dat de spullen ergens zijn gestolen en vervolgens op de slootwal zijn achtergelaten, wellicht om later te worden opgehaald. Er bestaat ook het verontrustende vermoeden dat het gereedschap mogelijk gebruikt zou worden voor een inbraak. Een oplettende omwonende heeft op woensdagochtend rond vijf uur enkele bijzondere geluiden gehoord, wat de zaak des te mysterieuzer maakt.

“We zijn benieuwd van wie het gereedschap is. Mocht je iets bijzonders hebben gehoord of gezien rond De Rail en/of de Postkade, horen we dat natuurlijk ook graag. We zijn te bereiken via 0900-8844 (bureau Stadskanaal). Mocht er naar het zaaksnummer worden gevraagd; 2023325382”, aldus de politie in een Facebookbericht.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal