Direct naar de inhoud.

Zangeres Alma Loorbach zondag te gast bij RTV1 Piratencafé

  • door:
  • op:
Alma Loorbach | Foto: Eigen foto

VEENDAM – Aanstaande zondag tussen 19:00 uur en 20:00 uur verwelkomen presentatoren Emmo Spieard, Anthony Hooijer en Patrick Brinks van het radioprogramma RTV-1 Piratencafé zangeres Alma loorbach uit Winsum als gast in hun radioprogramma. Nadat er inmiddels al enige singles waren verschenen, werd in 1980 de langspeelplaat “Zeehondenbaby’s” uitgebracht. In 1982 besloot Alma Loorbach na een aantal succesvolle jaren als trio te hebben gewerkt, uit te breiden met een gitarist/zanger. De naam werd nogmaals veranderd in de formatie “Troef“. Alma Loorbach bracht toen twee Groningstalige liedjes op cd uit, “’n Klain beetje zunschien” en “Aan zee“. Alma haar liefde voor het Nederlandstalige lied deed haar in 1996 besluiten contact te zoeken met het bekende producersduo Emile Hartkamp/Riny Schreienberg. Zij schreven vervolgens drie prachtige liedjes voor haar, die verschenen op haar eerste solo cd-single “De spiegel van het leven“.

Het interview met Alma Loorbach is aankomende zondag te beluisteren bij RTV1 tussen 19:00 en 20:00.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal