Direct naar de inhoud.

Bruisend Mussel organiseert voor het eerst een kerstmarkt in Mussel

  • door:
  • op:
Kerstmarkt Mussel | Rechten: archief RTV Drenthe

MUSSEL – Organisatie Bruisend Mussel organiseert voor het eerst een kerstmarkt in Mussel. De kerstmarkt vindt plaats op 15 december. Volgens de organisatie worden er ruim 250 bezoekers en 15 diverse kraampjes verwacht met onder andere eten en drinken, zoals glühwein, kniepertjes, Cake & Taart en broodje hamburger. Er komen ook kraampjes te staan met sierraden, kerststukjes en muziek en gezelligheid aan de Lindenlaan 10a in Mussel. De kerstmarkt begint om 16:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Het ontstaan
Bruisend Mussel is begin 2021 opgericht door buurtbewoners om de leefbaarheid in het dorp te vergroten en om mensen met elkaar in verbinding te brengen Bruisend Mussel organiseert activiteiten voor jong tot oud. Zo heeft Bruisend Mussel op 28 oktober 2023 een succesvol Oktoberfest georganiseerd in Mussel.

Kerstmarkt
In de maand december organiseert Bruisend Mussel voor het eerst een kerstmarkt aan de Lindenlaan 10a in Mussel. Volgens de organisatie worden er ruim 250 bezoekers verwacht. “Er worden 15 diverse kraampjes verwacht met onder andere eten en drinken, zoals glühwein, kniepertjes, Cake & Taart en broodje hamburger. Er komen ook kraampjes te staan met sierraden, kerststukjes en muziek en gezelligheid aan de Lindenlaan 10a in Mussel”, vertelt de organisatie tegen RTV1.

“We hopen er een gezellige leuke dag van te maken”, aldus de organisatie. De kerstmarkt begint om 16 uur en is om 22:00 uur afgelopen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal