Direct naar de inhoud.

Kerst bij RTV1: Nostalgie en muziek

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie F: Shutterstock

RTV1 – De kerstdagen komen eraan en RTV1 heeft ook dit jaar weer een speciale kerstprogrammering gemaakt om de feestdagen mee te vieren.

Kerstavond

Op Kerstavond beginnen we, net als elke zondagavond, met Het Artiestenfestival en Muziek van eigen Bodem, maar dit keer in kerstsferen. Vanaf 21.00 uur zijn er religieuze kerstclips te zien bij de omroep. Daarna wordt er een Kerstnachtdienst uitgezonden uit Nieuw-Buinen. Om middernacht zullen de klokken luiden, waarna de Volkskerstzang uit Wildervank te zien zal zijn.

Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag beginnen we om 09.30 uur met een kerkdienst uit Veendam. Vanaf het middaguur zijn Insight Worship Kerst te zien dat afgelopen weekend plaatsvond in het Pagedal. Daarna zal Scrooge uit Alteveer te zien zijn. Ook zijn de Volkskerstzang uit Wildervank en een kerstconcert van de popschool uit Borger te zien.

’s Avonds kan er vanaf 19.00 uur gekeken worden naar het kerstconcert Midwinter Voices wat plaats vond in Valthermond. Daarna valt er nostalgie te zien bij RTV1, namelijk over de provincie Groningen. Om 21.35 uur is de kerstspecial van Muziek op 1 te zien, waarna er nog meer nostalgie te zien is. Dit keer over Veendam in 1968.

Twee Kerstdag

Op Tweede Kerstdag beginnen we om 12.00 uur met een kerkdienst uit Veendam. Daarna is er een speciale uitzending over de Gado en Stadskanaal in de winter. Om 15.10 uur is de kerstspecial van Muziek op 1 te zien, waarna een kerstconcert van de popschool uit Borger te zien.

’s Avonds is dan een Kerstige uitzending van Het Artiestenfestival en Muziek van Eigen Bodem. Daarna zenden we de voorstelling Scrooge uit Alteveer uit. En we sluiten de kerstdagen af met het concert Midwinter Vocies.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal