Direct naar de inhoud.

Dit zijn de top 3 per gemeente van de Top2000

  • door:
  • op:

REGIO – Stipt om middernacht begint ie weer: de lijst der lijsten, ofwel de Top 2000, is een week lang te horen op NPO Radio 2. Ook dit jaar is er weer massaal gestemd op de favoriete nummers van de luisteraars. Ook van de luisteraars uit de Veenkoloniën. Wij hebben per gemeente uitgezocht wat de tien populairste liedjes zijn.

Dit jaar is de landelijke top 10 ongewijzigd. Een unicum volgens de zendermanager Peter de Vries. De Vries, opgegroeid in Stadskanaal, is trots op de lijst en het jubileum van 25 jaar van de lijst.

Borger-Odoorn

In Borger-Odoorn zijn de nummers 1 en 2 hetzelfde als de landelijke lijst, namelijk Bohemian Rhapsody en Roller Coaster. Op nummer drie staat de Groningse artiest Ede Staal met zijn bekendste nummer. Verder staan in de top 10 onder andere Boudewijn de Groot, Coldplay en Skik.

1.Bohemian Rhapsody – Queen
2.Roller Coaster – Danny Vera
3.Het Het Nog Nooit Zo Donker West – Ede Staal
De top 3 van Borger-Odoorn

Stadskanaal

In Stadskanaal is alleen de nummer 1 gelijk aan de landelijke lijst. Op twee staat de Groningse Ede Staal en op drie komt Danny Vera met zijn nummer Roller Coaster. Verder valt op dat Metellica met Nothing Else Matters en Di-Rext met Soldier On

1.Bohemian Rhapsody – Queen
2.Het Het Nog Nooit Zo Donker West – Ede Staal
3.Roller Coaster – Danny Vera
De top 3 van Stadskanaal

Veendam

De top 3 van Veendam is gelijk aan de top 3 van Stadskanaal. Verder valt op dat ook hier Metallica hoog staat. Daarnaast is Disturbed met Sound of Silence populair in de Parkstad.

1.Bohemian Rhapsody – Queen
2.Het Het Nog Nooit Zo Donker West – Ede Staal
3.Roller Coaster – Danny Vera
De top 3 van Veendam


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal