Direct naar de inhoud.

Oud en Nieuw bij RTV1: Veel lokale programma’s

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie

RTV1 – Tijdens de jaarwisseling zendt RTV1 een speciale programmering uit op haar TV-kanaal. Zo worden de lokale documentaire Ijswee, de voorstelling Edelweiss en een jaaroverzicht uitgezonden tijdens oud en nieuw.

Op oudjaarsdag begint de programmering om 19.00 uur met Het Artiesten Festival, waarna een herhaling te zien is van het blusprogramma Blueprint. Deze keer treedt Hans van Lier op. Om 20.00 uur is Muziek van Eigen Bodem te zien bij RTV1. Rond 20.45 is het RTV1 jaaroverzicht te bekijken.

Tekst gaat verder onder foto

Rond de klok van kwart voor tien zenden we het optreden van het Sneeuwbaltrio uit tijdens de TukkerFM Tentfeesten in Borger. Daarna is de documentaire Ijswee te zien. Okki Poortvliet uit Odoorn heeft een bijzondere documentaire gemaakt over de ijsvereniging in het dorp. Daarna is opnieuw het RTV1 jaaroverzicht te bekijken, waarna we gaan aftellen tot 2024. In het nieuwe jaar zal om 00.05 uur de voorstelling Edelweiss van UDI te zien zijn.

Op nieuwjaarsdag is ’s middags om 12 uur de herhaling te zien van de toneelvoorstelling Edelweiss. Rond 13.45 kan je de herhaling van het RTV1 jaaroverzicht bekijken.

’s Avonds om 19.00 uur zenden we opnieuw de documentaire Ijswee uit. Daarna is nogmaals de UDI voorstelling te zien, het RTV1 jaaroverzicht en het sneeuwbaltrio.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal