Direct naar de inhoud.

Presentatoren RTV1 Piratencafé blikken terug op interviews 2023

  • door:
  • op:
Emmo Spieard, Jan Brongers en Anthony Hooijer | Foto: RTV1

RTV1 NIEUWS – Gisteren tussen 19:00 uur en 20:00 uur was er een speciale radio-uitzending van Rtv-1 Piratencafe, waarin radiopresentatoren Emmo Spieard, Anthony Hooijer en Patrick Brinks van het radioprogramma RTV-1 Piratencafé terugkeken op alle interviews van 2023. Ze spraken met de volgende etherpiraten en artiesten: Atlantis Noord, Piratencombinatie Veendam (Doeve), Radio Veronica, De Zwarte Boekanier, Monte Carlo, Jan Brongers (The Nightbirds), Beun Radio, Radio Calimero, De Kleine Paloma, Anita Berends en Alma Loorbach. Heb je de uitzending gemist? Luister hem dan nu terug op de website van RTV1.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal