Direct naar de inhoud.

Grote namen en primeur voor Boerenrockfestival

  • door:
  • op:
Bezoekers van het Boerenrockfestival genoten van het optreden van Di-Rect afgelopen jaar © Rutger Breider/RTV1

DROUWENERMOND – Het duurt nog even voor het festivalseizoen gaat beginnen, maar Boerenrock in Drouwenermond hebben de eerste artiesten al aangekondigd. Onder andere Davina Michelle, Mooi Wark en Marco Schuitmaker komen in augustus naar het festival.

De organisatie is maar al te enthousiast om aan te kondigen dat er op dit moment al 48 verschillende artiesten op de vijf verschillende podia komen te staan. ‘Op dit moment hebben wij onder andere Davina Michelle, Mooi Wark, Bökkers, Høken met de Heinoos, The Dirty Daddies en Marco Schuitmaker geboekt’, geeft de organisatie aan in hun nieuwsbrief die verstuurd is naar de fans van het festival.

Toch Enduro

Daarnaast komt de organisatie ook terug op een eerder besluit. Ze wilden dit jaar geen enduro race organiseren. Dat kwam onder andere door de vele logistieke uitdagingen. Door dit besluit kwamen er veel reacties binnen. ‘Omdat er toch wel heel veel vraag naar is en omdat ons motto is dat problemen er zijn om opgelost te worden hebben we de koppen bij elkaar gestoken en onze motorcross harten laten spreken.’

Primeur

Daarnaast is er ook een primeur voor het festival. Het Benelux Championship Stihl Timbersports zal op het terrein gehouden worden. Het houthakevenement is al een sport vanaf het einde van de 19e eeuw.

Bekijk meer over de Timbersports in onderstaand filmpje:



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal