Direct naar de inhoud.

Henk Voskuil van De Tornado’s te gast bij RTV1 Piratencafé

  • door:
  • op:
Album ‘Mijn liefde voor muziek’ van Emmenaar Henk Voskuil | Foto: Henk Voskuil

RTV1 – Aanstaande zondag tussen 19:00 en 20:00 uur verwelkomen presentatoren Emmo Spieard, Anthony Hooijer en Patrick Brinks van het radioprogramma RTV1 Piratencafé een bijzondere gast in hun studio: Henk Voskuil, de leadzanger van de legendarische piratenband De Tornado’s.

Henk Voskuil

Henk Voskuil is al meer dan 50 jaar actief in de muziekwereld en heeft met De Tornado’s vele hits gescoord, zoals “Ik zoek je sporen”, “Sorry schat” en “Hij is geen meisje type”. De Tornado’s waren in de jaren 80 een begrip in de piratenwereld en traden op bij vele radio- en tv-zenders. Na een lange pauze zijn ze sinds 2022 weer terug met een nieuwe single, “Terug na lange tijd”, die geschreven is door Jacqueline Hermes-de Bie.

In het RTV1 Piratencafé zal Henk Voskuil vertellen over zijn muzikale carrière, zijn passie voor de piratenmuziek en zijn plannen voor de toekomst. Ook zal hij enkele nummers van De Tornado’s ten gehore brengen. ‘Het belooft een gezellige en muzikale avond te worden, die je niet wilt missen!’, zegt presentator Emmo Spieard.

RTV1 Piratencafé is te beluisteren op iedere zondagavond tussen 19:00 en 20:00 uur. RTV1 radio hoor je in de ether op 106.9 FM (Veendam), 106.2 FM (Alteveer, Wildervank, Stadskanaal), 105.3 FM (Stadskanaal, Musselkanaal en omgeving). Je kunt ook online luisteren via de livestream op de website van RTV1.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal