Direct naar de inhoud.

Kraantje Pappie, Mooi Wark en Jannes naar ‘De Vrienden van Sportplein’

  • door:
  • op:
Een van de eerdere edities van De Vrienden van Sportplein | © Eigen foto

VEENDAM – Ook dit jaar organiseren vader en zoon ‘Van Loenen’ het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’. Een festival waarin het vijftienjarig ondernemerschap van dit tweetal in Sportcafe Sportplein wordt benoemd samen met de liefde voor muziek de beide organisatoren hebben.

Volgens de familie is het muziekfestival in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in Veendam en de omgeving. ‘Van heinde en verre komen mensen naar Veendam voor het bijwonen van het muziekfestival. Een van de redenen zijn de artiesten die door de jaren heen naar Veendam zijn gekomen, zoals Jan Smit, Jannes, Tino Martin en Emma Heesters’, aldus Van Loenen.

Dit jaar heeft de organisatie twee dagen om hun feest goed te laten verlopen. Vanwege hun vijftienjarig jubileum pakken ze groter uit dan ooit tevoren.

De eerste avond zullen onder ander Jannes, Mooi Wark en Outsiders te zien zijn op het podium in de Sorghvliethal. De tweede avond komen Kraantje Pappie, Daredevil en SERA naar de Parkstad om op te treden.

Zeventig procent verkocht

Met nog ruim twee maanden te gaan tot het muziekfestival heeft men al ruim zeventig procent van de beschikbare kaarten weten te verkopen. ‘Dat is gigantisch’, stelt organisator Van Loenen. ‘Vorig jaar hebben we een heleboel mensen moeten teleurstellen met de boodschap dat de tickets vroegtijdig uitverkocht waren. Dus ook dit jaar adviseren wij weer: “Koop op tijd je tickets!”



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal