Direct naar de inhoud.

Martin Broers tijdelijk gemeentesecretaris Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
Martin Broers is de interim gemeentesecretaris in Borger-Odoorn. | © Borger-Odoorn, Bewerking: RTV1

BORGER-ODOORN – De 62-jarige Martin Broers wordt per 5 februari de interim gemeentesecretaris van de gemeente Borger-Odoorn. Broers is als gemeentesecretaris eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders en hij is eindverantwoordelijk voor de ambtelijke organisatie.

Broers volgt Kim Speekhout op, waarvan het vooruitzicht is dat ze niet terugkomt in haar functie. Speekhout volgde vorig jaar mei Dorine Rensen nog op die destijds naar de provincie Drenthe vertrok.

Ervaring

Met Broers haalt Borger-Odoorn een ervaren gemeentesecretaris binnen. Hij vervulde die functie ook in Leusden, Berkelland en in Coevorden. Hij is daardoor bekend met deze regio en met de BOCE-samenwerking, zo laat de gemeente weten.

Op 1 oktober vorig jaar nam Broers afscheid van de gemeente Berkelland. Hij liet destijds weten na zeven jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. In Berkelland werd Broers geprezen voor zijn dienstverlenende en nuchtere kijk.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal