Direct naar de inhoud.

Centrum Veendam gaat terug naar vroeger

  • door:
  • op:
De poster van het nieuwe evenement | © Eigen foto

VEENDAM – Het centrum van Veendam krijgt dit jaar een nieuw evenement op de kalender. Tijdens het evenement Ven van Vrouger wordt het centrum van de Parkstad gevuld met verschillende kramen en activiteiten rondom oud Veendam. De ondernemers van het centrum organiseren deze dag in samenwerking met het Veenkoloniaal Museum.

Promotiemanager Maikel-Owen van Deest is enthousiast over het nieuwe evenement. ‘Het wordt een evenement dat weer uniek is voor Veendam. Er komen oud-Hollandse spellen, muziek van toen en je kunt zelf creatief zijn met spullen van toen.’ Door deze activiteiten moet het evenement een echte belevenis worden.

Nog niet alles is geregeld voor het evenement. ‘We zoeken voor deze dag nog standhouders en medewerkers’, vervolgt Van Deest. ‘Het gaat om de oude ambachten of handwerken.’

Meer informatie is te verkrijgen bij de promotiemanager via zijn mailadres of op de website van het centrum.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal