Direct naar de inhoud.

Miss Montreal toegevoegd aan line-up Boerenrockfestival

  • door:
  • op:
Miss Montreal zal op zondagmiddag het festival afsluiten | © Miss Montreal

DROUWENERMOND – De organisatie van het Boerenrockfestival heeft vrijdagavond een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up. Miss Montreal zal zondagmiddag samen met Davina Michelle het festival afsluiten. De organisatie zet daarmee de lijn voort van het afgelopen festival. Toen werd de zondagmiddag afgesloten door Di-Rect en Kraantje Pappie.

Het Boerenrockfestival heeft in de laatste jaren flink uitgebreid en behoort tot de top drie grootste festivals van Drenthe. Het festival programmeert inmiddels ook andere muziek stijlen dan Boerenrock en heeft een zeer gevarieerde line-up. Een groot aantal top bands in het Boerenrockgenre, zoals Mooi Wark, Bökkers, Høken met de Heinoos en de WC Experience staan op de verschillende podia.

Naast de boerenrock zorgen Jannes, Frans Bauer en Marco Schuitmaker voor de Nederlandstalige inbreng op het festival, waar Outsiders, La Fuente en de Beatcrooks weer actief zijn in een hele andere stijl. Ook zijn er nog de piratentent en een Oktoberfeesttent dit jaar op het terrein te vinden.

Om voort te borduren op het succes van de jubileum editie wordt er zondags op de familiedag weer afgesloten met twee topacts. Miss Montreal en Davina Michelle komen naar Drouwenermond. ‘Geweldig dat we deze twee artiesten met hun band hebben gestrikt voor ons festival’, aldus medeorganisator Roelof Timmermans.

Camping en cross

‘Zestien jaar geleden wilden we een leuk tentfeest organiseren voor mensen uit de omgeving. Vorig jaar kwamen ruim 50.000 bezoekers uit heel Nederland maar ook uit Duitsland en België om samen met ons vier dagen feest te vieren. Fantastisch!’ De organisatie moer er ieder jaar voor zorgen dat er meer beleving, meer sensatie en verrassingen zijn. ‘Je moet je als het ware vier dagen in een andere wereld wanen, een groot pretpark.’

Naast muziek is er tijdens het festival veel vertier te beleven op de kermis met attracties voor alle leeftijden. Voor iedereen die van ronkende motoren houdt, is de crossbaan the place to be. Bezoekers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende klassementen, van enduro, motororcross, autocross, bangerstox, autoblubbering tot trekkertrek. Ook voor de allerjongsten is er plek in de Leutjescross klasse.

Nieuw dit jaar is het Benelux Championship Timbersports, competitief houthakken, bestaande uit drie bijldisciplines (Underhand Chop, Standing Block Chop and Springboard) en drie zaagdisciplines (Stock Saw, Single Buck and Hot Saw).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal