Direct naar de inhoud.

Ook tweede slachtoffer ongeluk N366 overleden (update)

  • door:
  • op:
© DGS Media

STADSKANAAL- Op de N366 tussen Stadskanaal en Musselkanaal, ter hoogte van Vledderveen heeft vrijdagavond rond 19:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeluk waren in elk geval twee voertuigen en twee personen betrokken. Voor beide mocht hulpverlening echter niet meer baten en zijn overleden op de plaats van het ongeluk. Dat meldt de politie in verschillende berichten op X in de loop van vrijdagavond.

De politie doet daarnaast op het sociale medium een oproep aan eventuele getuigen van het ongeluk. ‘Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden en vanuit welke richting(en) de voertuigen kwamen’, aldus Politie Groningen. ‘Reed u rond 18:55 uur op de N366 of op één van de ventwegen? Heeft u iets gezien van het ongeval of zag u iemand met opvallend weggedrag? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met 0900-8844.’

(Dit bericht is aangevuld met het bericht van de politie dat beide slachtoffers van het ongeluk zijn overleden.)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal