Direct naar de inhoud.

Slachtoffers ongeluk bij Vledderveen zijn man uit Stadskanaal (33) en Barendrecht (41)

  • door:
  • op:
© DGS media

VLEDDERVEEN – De twee mensen die gisteravond omkwamen bij een ongeluk op de N366 ter hoogte van Vledderveen, zijn een 33-jarige man uit de gemeente Stadskanaal en een 41-jarige man uit de gemeente Barendrecht. Dat meldt Politie Groningen zaterdagochtend op X.

Het ongeluk gebeurde vrijdagavond omstreeks 19:00. Op de N366 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing, waarbij een auto in de sloot belandde. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren snel ter plaatse. Voor één slachtoffer kwam hulpverlening te laat, hij overleed ter plekke. Het andere slachtoffer overleed later op de avond.

Hoe dit ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal