Direct naar de inhoud.

SETA uit Musselkanaal weet opnieuw het hoofd boven water te houden

  • door:
  • op:
© RTV Noord

MUSSELKANAAL – ‘SETA gaat nooit verloren’, die kreet wordt met de laatste ontwikkelingen rond de voetbalclub uit Ceresdorp maar weer eens eer aan gedaan. Waar de toekomst eerder nog aan een zijden draadje hing door een tekort aan bestuursleden, lijkt dat probleem nu van de baan.

‘Maandagavond zal er een stemming zijn. Deze keer niet over een nieuw bestuur, maar om de deuren te sluiten’, zo schreef de club vorige week nog op haar Facebookpagina. Het aspirant-bestuur had zich vlak daarvoor teruggetrokken waardoor SETA in een bestuurlijke crisis dreigde te raken. Echter verscheen een paar dagen later ineens een positiever bericht: ‘Nieuwe ontwikkelingen’, zo luidde de nieuwe kop. ‘Maandag is de stemming bij vv seta toch voor een nieuw bestuur. Er hebben zich nieuwe kandidaten aangemeld.’

Daarmee was de toekomst van de ene op de andere dag een stuk rooskleuriger. Er is onder meer een nieuwe voorzitter aangesteld: Ramona Timmer. Komende donderdag vertelt ze in het RTV1-radioprogramma ‘Sport in de Regio’ vanaf 17:00 uur meer over haar nieuwe functie.

En niet alleen op bestuurlijk vlak was er goed nieuws te melden, ook op het veld won SETA 2 met 3-2 van HSC.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal