Direct naar de inhoud.

Verah-Lynn en Annemijn uit Stadskanaal door naar halve finale Voorleeswedstrijd

  • door:
  • op:
Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Stadskanaal | ┬ę Hemmo Kuiper/ RTV1


STADSKANAAL – Verah-Lynn Deelstra van OBS de Hagenhof en Annemijn van Hal van CBS de Anne de Vries wonnen afgelopen dinsdag de regionale voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd in Stadskanaal.

Beide meiden werden gekozen door de jury, die bestond uit burgemeester Klaas Sloots, voorleesster Truus Smit en Leven Lang Leren-expert Leonie Ronde. De twee meiden zullen beide deelnemen aan de provinciale halve finale.

De winnaars van de halve finales gaan door naar de provinciale finale op 17 april. Degene die de titel Groninger Voorleeskampioen krijgt, mag de provincie vertegenwoordigen in de landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal