Direct naar de inhoud.

Entertainment artieste Lady Roos te gast bij RTV1 Piratencafe

  • door:
  • op:
Lady Roos tijdens een optreden | © Eigen foto, bewerking RTV1

RTV1 – De entertainment artieste Lady Roos is komende zondag te gast bij het RTV1 Piratencafé. Lady Roos is al jarenlang een graag geziene entertainment artieste in de piratenwereld. Ze heeft diverse platen op haar naam staan, waaronder de bekende plaat ‘Buurmans Duiven (Koeroekoeroe).’

In het Piratencafe zal Lady Roos vertellen over haar carrière en zullen we een aantal van haar liedjes uitzenden. De uitzending met Lady Roos is te horen op zondag 25 februari om 19:00 uur op de radio bij RTV1.

Duo Espada komt later langs

Oorspronkelijk zou Duo Espada langskomen, maar door ziekte kon dat helaas niet doorgaan. Duo Espada heeft laten weten dat ze op een later moment alsnog langs zullen komen in de studio. De nieuwe datum wordt later bekendgemaakt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal