Direct naar de inhoud.

Mega Piraten Festijn bouwt weer een spektakel in Borger: ‘Kaarten gaan als een malle’

  • door:
  • op:
De tent van het Mega Piraten Festijn in Borger © Rutger Breider/RTV1

BORGER – Snollebollekes, Frans Bauer, Jannes en Mooi Wark, zijn slechts een kleine greep uit het programma van het Mega Piraten Festijn dat ook dit jaar weer bezocht kan worden in Borger. Het feest staat gepland op 25 mei en markeert dit jaar ook nog eens het 20-jarig bestaan.

In januari was het volgens de organisatie nog onduidelijk op welke datum en locatie het grote feest gehouden zou worden. Dit had toen nog te maken met de aanvraag van een vergunning en het evenement van de Toppers in Amsterdam dat op dezelfde dag plaatsvindt.

Inmiddels is er een doorslag gemaakt. De vergunningen zijn rond en alle artiesten zijn geregeld. Het feest zal, net als voorgaande jaren, plaatsvinden op het terrein aan de Buinerstraat in Borger. Dat de Toppers in Amsterdam tegelijk valt met het Mega Piraten Festijn is overigens niet te merken zo zegt Eddie Mensink, organisator van het feest: ‘De kaarten gaan als een malle. Het is niet normaal. Iedereen wil naar Borger, ook qua artiesten.’

Programma

Het programma van het Mega Piraten Festijn in Borger bestaat dit jaar uit Snollebollekes, Frans Bauer, Jannes, Mooi Wark, Lee Towers, Ancora, Frank van Etten, Dutch Boys, Dennie Christian, Henk Dissel, Henk Wijngaard, Monique Smit, Helemaal Hollands, Raymon Hermans, Justen de Wildt, Belinda Kinnaer, Vinzzent, Jeffrey Parmentier, Lucas & Gea, Boer Bennie, Marco de Hollander, Erik van Klinken en Mark’s Hazes Tribute.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal