Direct naar de inhoud.

FOX Stadskanaal houdt deuren gesloten vanwege ‘rare verhalen’

  • door:
  • op:
Voor de deur van FOX staat een auto van de handhaving | © Thijs Hendriksen/RTV1

STADSKANAAL – Discotheek FOX Nightlife houdt vrijdagavond de deuren gesloten. Eigenlijk zou er een scholierenparty plaatsvinden, maar vanwege ‘rare verhalen die de ronde doen’ gaat die niet door, zo laat FOX weten op social media.

‘Vol ongeloof: Fox is dicht’, zo begint het bericht van de discotheek. ‘Er gaan rare verhalen de rondte die geen bijdrage leveren aan een ongedwongen veilig avondje voor onze kinderen.’ FOX heeft vervolgens contact gehad met de overheid, in samenspraak met hen is afgesproken om de deuren dicht te houden.

Hiermee lijkt het te gaan om een substantiële dreiging. Hoe deze er precies uitziet is niet bekend. Zowel politie als FOX was vrijdagavond niet bereikbaar voor commentaar. Voor de deur van FOX is wel een auto van de handhaving gezien en aan de achterkant van het gebouw politie.

De verklaring van FOX op sociale media | © Facebook Fox Stadskanaal


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal