Direct naar de inhoud.

38-jarige Veendammer opgepakt op vliegveld Rotterdam voor betrokkenheid bij schietpartij

  • door:
  • op:
Het vliegveld in Rotterdam | ┬ę Rotterdam The Hague Airport

ROTTERDAM/VEENDAM – Een 38-jarige man uit Veendam is woensdag op Rotterdam The Hague Airport opgepakt voor betrokkenheid bij een schietpartij in Hoogvliet op 22 februari van dit jaar. De man stond gesignaleerd en werd door de Koninklijke Marechaussee aangehouden op het Rotterdamse vliegveld.

Dat meldt RTV Rijnmond.

Op 22 februari stond een 35-jarige man op het Koolwitjespad in Hoogvliet zijn pick-up truck in te laden, toen hij werd neergeschoten. De man raakte hierbij zwaargewond. De aangehouden man uit Veendam wordt verdacht van betrokkenheid bij deze schietpartij. Hij zal binnenkort worden voorgeleid aan de rechter-commissaris om te bepalen of hij langer vast blijft zitten. Het onderzoek naar de schietpartij loopt nog.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal