Direct naar de inhoud.

Paasprogrammering bij RTV1: Klap tot klaploop, piratenhits en Insight

  • door:
  • op:
Een man kijkt naar een praatprogramma op tv | © Dall E

RTV1 – De paasdagen staan voor de deur en dat betekent dat RTV1 weer een speciale televisieprogrammering heeft. Op Eerste Paasdag staat overdag het christelijke feest centraal, waar ’s avonds veel muziek wordt gedraaid. Op Tweede Paasdag zendt RTV1 live de Klap tot Klaploop uit.

Op zondag, Eerste Paasdag, zal er ’s ochtends om 09.30 uur een kerkdienst worden uitgezonden vanuit de Christelijk Gereformeerde Kerk in Mussel. Om 12.00 uur start het Bewogen Hart op televisie. Om 13.00 uur wordt Insight Worship Pasen uitgezonden. Dit programma was vorige week uitverkocht in het Theater Geert Teis.

Zondagavond zal om 19.00 uur Het Artiestenfestival de avond aftrappen. Artiesten als Duo Hopeloos, Joy Woelders en Maikel ten Voorde treden op. Daarna zendt RTV1 de documentaire Luuster Met uit. Deze documentaire gaat over de piratencultuur in de grensstreek van Nederland. Om 20.00 uur is Muziek van eigen Bodem te zien. Ook daarna is Luuster Met te bekijken.

Op Tweede Paasdag is de Klap tot Klaploop te zien bij RTV1. Vanaf 13.30 uur zal er live verslag worden gedaan van de hardloopwedstrijd tussen Musselkanaal en Stadskanaal. Voorafgaan aan de 10 kilometer loop worden er diverse interviews afgenomen. Daarna zullen de cameramannen van RTV1 op de motor stappen om de route te volgen. Bij de finish worden opnieuw interviews afgenomen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal