Direct naar de inhoud.

Gouden paaseieren zoeken in Exloo

  • door:
  • op:
Een van de kinderen heeft de buit al binnen | © Anno Kruize / RTV1

EXLOO – Wie pasen zegt, zegt natuurlijk: paaseieren zoeken! En dat is precies wat er dit weekend in Exloo werd gedaan. Kinderen konden deze zaterdag op zoek naar goed verstopte paaseieren bij zwembad de Leewal in Exloo.

Ouders en kinderen gingen hard op zoek naar de gekleurde paaseieren die over het hele terrein waren verstopt. Begrijpelijk, want naast de normale gekleurde eieren werden er ook bijzondere gouden eieren verstopt. Kinderen die de gouden paaseieren wisten op te speuren werden verrast met leuke cadeaus, waaronder een persoonlijk zwemabonnement voor het nieuwe zwemseizoen. En dat lieten de kinderen (en de ouders) zich natuurlijk geen twee keer zeggen.

Bekijk meer foto’s op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/share/p/CpTQn5GB9L1Cekqe/?mibextid=WC7FNe

Er werd hard gezocht naar de gouden paaseieren | © Anno Kruize / RTV1-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal