Direct naar de inhoud.

Teleurstellende topper tussen Borger en SJS eindigt onbeslist

  • door:
  • op:
Een wedstrijdmoment bij Borger-SJS. | © Albert de Vries/Sport in de Regio

BORGER – De belangen waren groot zaterdagmiddag op sportpark De Drift in Borger bij de topper in de vierde klasse D tussen sv Borger en SJS. Waar de thuisploeg voor de titel speelt wilden de gasten uit Stadskanaal uitzicht houden op nacompetitie voor promotie.

Het was een wedstrijd waarin er weinig echte kansen genoteerd werden. Er waren slechts wat afstandsschoten die of over en naast gingen van beide ploegen. Grootste kans was er in de eerste helft voor SJS. De gasten scoorden ook, maar zagen het doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel.  

Na rust kreeg Borger in de 53e minuut een grote kans om de score te openen. Maurice Lokken schoot vrij één op één tegen de doelman aan en er resteerde alleen een corner. Een teleurstellend wedstrijd waarbij beide ploegen niet bij machte waren om het verschil te maken.

Verslag: Albert de Vries/Sport in de Regio-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal