Direct naar de inhoud.

Muzikale avond met Ted Russell Kamp en Sunken Lands in theater vanBeresteyn

  • door:
  • op:
Sunken Lands zal vrijdag optreden tijdens de opnames van Blueprint | © Eigen foto

RTV1 – Op vrijdag 19 april vindt er een muzikale avond plaats in de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Tussen 17.00 en 19.00 uur zullen Ted Russell Kamp uit Los Angeles en de Nederlandse band Sunken Lands optreden in het RTV1 radioprogramma Blueprint.

Ted Russell Kamp: Californische countryrock

Ted Russell Kamp, bekend als bassist in de band van Shooter Jennings en veelgeprezen singersongwriter, sessiemuzikant en producer, brengt zijn kenmerkende Californische countryrock naar de Nederlandse podia. Met zijn recent uitgebrachte elfde album ‘California Son’ belooft Kamp een energieke en inspirerende show neer te zetten. Tijdens zijn Europese tournee zal hij voor de derde keer een live sessie verzorgen in Blueprint.

Sunken Lands: Nederlandse americana

Sunken Lands, een van de opkomende bands in de Nederlandse americana- en alt-country scene, treedt eveneens op tijdens deze speciale avond. Met eigen werk dat doet denken aan artiesten als Waylon Jennings en Drive-By Truckers, belooft Sunken Lands een onvergetelijk optreden. De band, afkomstig uit onze eigen regio, bestaat uit ervaren muzikanten met een achtergrond bij diverse bekende bands en artiesten.

Een unieke samenwerking?

Tijdens de avond is er wellicht ook ruimte voor een bijzondere samenwerking tussen Ted Russell Kamp en Sunken Lands. Gezien Kamp gewend is om als sessiemuzikant met andere artiesten te spelen, is de kans groot dat hij ook een aantal nummers met Sunken Lands zal vertolken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal