Direct naar de inhoud.

21-jarige Veendammer aangehouden na steekincident aan Kleine Belt

  • door:
  • op:
┬ę DG-Fotografie

VEENDAM – Na een steekincident dinsdagavond aan de Kleine Belt in Veendam heeft de politie een man aangehouden. De verdachte is 21 jaar en komt uit Veendam. Een 21-jarige man uit Scheemda raakte bij het incident gewond.

De politie kreeg rond 19:15 uur een melding van een steekincident vanaf de Kleine Belt. Bij aankomst werd het slachtoffer gewond vooraan een woning gevonden. De man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte is dezelfde avond aangehouden en zit vast voor verhoor.

De aanleiding van het steekincident wordt nog onderzocht. Er is met meerdere getuigen gesproken en ook is er een sporenonderzoek gedaan, zo meldt de politie op het platform X.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal