Direct naar de inhoud.

Rapper Bizzey sluit deuren van sportcafé Sportplein

  • door:
  • op:
Rapper Bizzey treedt op tijdens het laatste feest van de mannen ‘Van Loenen’ | © Eigen foto

VEENDAM – Vrijdag 7 juni treedt rapper Bizzey op tijdens het allerlaatste feest van sportcafé Sportplein. Ter afsluiting van het seizoen wordt de traditionele ‘Closing Party’ georganiseerd, maar dit jaar is het evenement ook de afsluiting van het horecabedrijf. ‘We gaan er samen met jullie nog één keer een knallend feest van maken, aldus team Sportplein

Na vijftien jaar stoppen de mannen ‘Van Loenen’ met hun bedrijf en hebben ze die te koop gezet. ‘Na de zomerstop zal er waarschijnlijk een nieuwe eigenaar aan het roer staan’, aldus de heren in een persbericht.

Artiesten

Rapper Bizzey scoort sinds zijn debuut in 2016 met verschillende hits, zoals Drup, Traag en Hij is van mij. Op 17 mei komt zijn nieuwe plaat uit genaamd ‘Weekend’, wat al erg hard gaat op social mediaplatform TikTok.

Naast Bizzey komen ook DJ Martijn Renkema en DJ Marvin Haan draaien. Zij zijn geen onbekende voor Sportplein, aangezien zij de vaste gezichten zijn bij de evenementen.

Kaarten

Voor de ‘Closing Party’ dient men een kaart te kopen. Gezien de capaciteit van de zaal zijn tickets niet oneindig beschikbaar, aldus de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal