Direct naar de inhoud.

Hemelvaartsmarkt Exloo loopt goed door: ‘Het is gezellig druk aan de kraam’

  • door:
  • op:
Veel bezoekers op de Hemelvaartsmarkt in Exloo | © Rutger Breider/RTV1

EXLOO – Hemelvaartsdag staat garant voor vele markten en braderieën. Ook in de Veenkoloniën waren genoeg plekken te bezoeken waar je spullen aan een marktkraam kon kopen. In Exloo profiteren de lokale ondernemers van de markten, want naast de drukte tussen de kramen waren ook de terrassen goed vol.

De organisatie staat vanaf hun provisorische kantoor tevreden toe te kijken hoe de menigte zich van kraam naar kraam beweegt. ‘Het was waanzinnig druk vandaag. Al vanaf ’s ochtends vroeg liep het allemaal al snel door. Ook op de tijd waar het normaal in aantal bezoekers zou teruglopen, bleef het nog druk’, aldus de organisatie.

Tevreden

De standhouders zijn allemaal tevreden. Ze zien veel mensen langs hun kraam lopen en er wordt veel verkocht. ‘Het is gezellig druk hier aan de kraam’, aldus een van de marktkooplieden. Ook de andere standhouders zijn over het algemeen tevreden over de dag.

Standhouders op deze markt hoeven niet bang te zijn voor veel concurrentie op de markt. ‘Wij hebben altijd een leuke mix van professionals en hobbyisten. We willen veel afwisseling op onze markten hebben, daarom wijzen we ook regelmatig kooplui af.’



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal