Direct naar de inhoud.

De buffels uit Onstwedde mogen de weide weer in, onder toeziend oog van nieuwsgierige bezoekers

  • door:
  • op:
De buffels konden een verfrissende duik nemen | ┬ę Hemmo Kuiper/RTV1

ONSTWEDDE – Een heerlijk moment voor de Buffels van Buffelfarm Meems uit Onstwedde: ze mochten weer naar buiten. Een kleine groep mocht op een heerlijke lentedag naar het versgemaaide gras en een duik nemen in de modderpoel, onder toeziend oog van zo’n 250 toeschouwers.

Het is de derde keer dat de buffelfarm mensen uitnodigt om dit te zien. ‘De eerste keer was het voor vrienden’, zo vertellen ze. ‘Maar toen kregen we zoveel vraag dat we het vorig jaar voor de tweede keer hebben georganiseerd, en nu voor de derde keer.’ Naast het vrijlaten van de buffels, konden de bezoekers ook een kijkje nemen in de stal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal