Direct naar de inhoud.

Stadskanaal 4 speelt nipt geen “Wedstrijd van je leven”

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Stadskanaal 4 speelt geen wedstrijd van hun leven tegen FC De Rebellen. Dat werd zondagmiddag in een live uitzending van sportzender ESPN bekend gemaakt. De wedstrijd tegen oud-spelers als Wesley Snijder, Andy van der Meijde en Royston Drenthe wordt daarom niet in Stadskanaal gespeeld.

Zondagmiddag mocht de top drie in de studio van ESPN komen om de voetbalwedstrijden te bekijken. Daarna werd de winnaar bekend gemaakt. Naast SC Stadskanaal zaten ook Nemelaer heren 7 en Rohda Raalte Heren 7 in de studio. Een jury heeft de winnaar bepaald op basis van stemmen en de beste ludieke acties die de teams hebben opgezet om stemmen te werven

In de afgelopen weken hebben de spelers en aanhangers van het vierde elftal van SC Stadskanaal veel ludieke acties bedacht om stemmen te winnen. Zo deelden de voetballers huis aan huis flyers uit, vroegen ze veel BN’ers om filmpjes te maken om te stemmen op het team en bestickerden ze een auto.

Vorige week werd bekend dat het team bij de laatste vijftig teams van Nederland zat, waarna ze zondagochtend te horen kregen om naar de studio van ESPN te komen. Ze kregen te horen dat ze bij de laatste drie teams uit Nederland zaten.

31 mei zal de Wedstrijd van je leven gespeeld worden tegen Nemelaer heren 7 uit Haaren in Brabant.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal