Direct naar de inhoud.

Organisatie Amazing Grace festival is er klaar voor: ‘Wordt een geweldige editie’

  • door:
  • op:
Het publiek bekijkt een concert van Elvis E. tijdens het Amazing Grace Festival © Rutger Breider/RTV1

TER MAARSCH – Dit weekend vindt het Christelijke Amazing Grace Festival weer plaats bij Vakantiepark De Sikkenberg bij Ter Maarsch. Volgens organisator Bram Willems wordt het een geweldige editie met artiesten als Eline, The Bowery, Matthijn Buwalda en Insalvation die komen optreden.

Het optreden van Insalvation is daarbij extra bijzonder. De band heeft namelijk aangegeven te stoppen. Het optreden op het Amazing Grace Festival is dan ook een van de laatste van de christelijke band. Voorgaande jaren waren er een hoop buitenlandse artiesten maar dit jaar heeft het festival gekozen om juist voor Nederlandse artiesten te gaan. ‘Hierdoor hebben we ook wat bekendere Nederlandse artiesten kunnen krijgen’

(Tekst gaat verder onder foto)

Een van de optredens van het festival uit de lucht |© Rutger Breider/RTV1

Tijdens de optredens zijn er ook verschillende workshops voor kinderen. ‘Als ouders kan je dan naar een dienst of optreden gaan terwijl je kind zich vermaakt met een poppen- of ballonnen theater,’ aldus Willems.

De organisatie verwacht dat er zo´n 1500 tot 2000 mensen naar het festival komen over het gehele weekend. ‘Er zijn tijdens Pinksteren altijd enorm veel concerten en festivals, maar wij zien dat mensen het prettig vinden dat het ons festival wat kleinschaliger is. Het wordt een geweldige editie.’

Tickets kunnen nog gekocht worden via de site van het festival.

Bekijk het hele interview hier:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal