Direct naar de inhoud.

Twee mannen uit Ter Apel aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in Veendam

  • door:
  • op:
De aanhouding aan de Molenstreek in Veendam | © Thijs Hendriksen/RTV1

VEENDAM – De politie heeft donderdagmiddag twee mannen van 19 en 27 jaar uit Ter Apel aangehouden aan de Molenstreek in Veendam. Het duo zou zich schuldig hebben gemaakt aan winkeldiefstal even verderop in het winkelcentrum.

De Molenstreek vulde zich gisteren even na 17:00 uur met meerdere politiebusjes. Ter plaatse werden twee mannen in de boeien geslagen. Agenten deden na de arrestaties onderzoek langs het water bij appartementencomplex ‘De Roode Beuck’. Ze namen daarbij de vermoedelijk gestolen goederen in beslag die daar waren neergegooid. ‘We kijken waar die spullen vandaan komen en of de verdachten daar een geldige verklaring voor hebben’, laat politiewoordvoerder Matthijs van Houten weten aan RTV1.

De twee mannen zitten vast en de politie onderzoekt de zaak.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal