Direct naar de inhoud.

Monica West geeft exclusief interview bij RTV1 Piratencafé

  • door:
  • op:
© Monica West

VEENDAM – RTV1 Piratencafé is verheugd om aan te kondigen dat Monica West, ook bekend als Geesje Vrieling, hen zal vergezellen voor een exclusief interview op zondag 19 mei. Gedurende een vol uur zullen we diep duiken in het leven van Monica als artiest, van haar vroege begin tot haar huidige bezigheden.

Monica, wiens muzikale reis begon toen ze slechts twaalf jaar oud was, heeft zich ontwikkeld tot een gevierde naam in de Nederlandse muziekwereld. Haar passie voor muziek en haar vermogen om luisteraars te raken met nummers als ‘Regenboogmantel’ en ‘Scheiding’ hebben haar een speciale plaats in de harten van velen bezorgd.

In dit intieme gesprek vertelt Monica’s hoe haar carrière is begonnen, de uitdagingen, en de inspiratie achter haar meest geliefde liedjes. Ook zal ze vertellen over haar huidige projecten.

Dit is een unieke kans om de persoon achter de prachtige stem te leren kennen en een kijkje te nemen in het leven van een van de meest authentieke artiesten in de Nederlandse muziekscene.

RTV1 Piratencafé is iedere zondag tussen 19:00 en 20:00 uur te beluisteren bij RTV1. Te ontvangen op *106.9 FM (Veendam), 106.2 FM (Alteveer, Wildervank, Stadskanaal), en 105.3 FM (Stadskanaal, Musselkanaal en omgeving). De uitzending is ook online te volgen via onze radio livestream op www.rtveen.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal