Direct naar de inhoud.

Spelers SV Borger vallen uit open toeringcar bij vieren kampioenschap

  • door:
  • op:
© Persbureau Drenthe

BORGER – Zeven spelers van SV Borger zijn zaterdagavond uit een open touringcar gevallen. Een van de spelers zou zwaargewond zijn geraakt, de overige spelers zouden lichte verwondingen opgelopen hebben.

Hulpdiensten zijn volop aanwezig. De spelers zouden zijn gevallen doordat een reling van de bus afbrak. De spelers deden een ronde door het dorp voor het behaalde kampioenschap in de vierde klasse zaterdagmiddag.

Alwin Krans, bestuurslid van het seniorenteam van de club, is geschrokken geeft hij aan bij RTV Drenthe ‘Ik was niet aanwezig bij het ongeval, maar ik ben er zo snel mogelijk naar toe gegaan. De reling was afgebroken waardoor de spelers in een bocht van de weg van de bus vielen’, zegt hij. De club heeft het feest van vanavond in de kantine afgelast, wel is de kantine open voor nazorg.

De reling brak af waardoor de spelers uit de bus vielen | © Persbureau Drenthe

Vlak voor het misging plaatste de club nog een filmpje op X.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal