Direct naar de inhoud.

Heropening Manege De Driesporen in Onstwedde

  • door:
  • op:
Open huis bij manage De Driesporen in Onstwedde | © Hemmo Kuiper

ONSTWEDDE – Dit weekend werd manage De Driesporen op feestelijke wijze heropend. De manage sloot in maart haar deuren in verband met een een lekkage aan het dak van het gebouw. Deze zaterdag hield de manage open huis ter gelegenheid van het nieuwe dak.

Wethouder Egbert Hofstra was zaterdag aanwezig bij de feestelijke heropening en besloot voor de gelegenheid, geheel in stijl, met een koets te arriveren. Vervolgens onthulden de eigenaren van de manage het nieuwe bord achterin de manege met daarop de tekst: ‘Ieder kind moet kunnen paardrijden’

Na de ceremonie genoten bezoekers van diverse demonstraties, waaronder springdemonstraties, een kür op muziek, een Flower Power Show en een demonstratie vrijheidsdressuur

Open huis bij manage De Driesporen in Onstwedde | © Hemmo Kuiper

Lekkage

Het oude dak van de manage was al lange tijd lek door asbest. Begin dit jaar besloot de manage om het dak te vervangen. Mede met behulp van een grote inzamelingsactie kon genoeg geld worden verzameld om het dak te herstellen.

Open huis bij manage De Driesporen in Onstwedde | © Hemmo Kuiper-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal