Direct naar de inhoud.

SV Borger: ‘Gewonden maken het naar omstandigheden goed’

  • door:
  • op:
┬ę Persbureau Drenthe

BORGER – Het gaat naar omstandigheden goed met de zeven voetballers die zaterdagavond gewond raakte bij een ongeluk met een open bus door Borger. Dat laat voetbalclub SV Borger weten in een verklaring op Facebook.

De club werd gisteren kampioen en traditiegetrouw maakte het team een optocht door het dorp, in een open bus van Drenthe Tours. Een reling bovenop de bus brak af tijdens de tocht, waardoor spelers van de bus afvielen. Zeven voetballers raakten hierdoor gewond en vijf hiervan moesten naar het ziekenhuis.

De schrik is flink toegeslagen bij SV Borger. ‘We zijn de hulpdiensten en vele dorpsgenoten die ons hebben geholpen erg dankbaar.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal