Direct naar de inhoud.

Feestweek in Nieuw-Buinen van start

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie | © Pexels

NIEUW-BUINEN – Na een spectaculaire feestweek in 2023 ter ere van het 200 jarige bestaan van Nieuw-Buinen maakt het dorp zich opnieuw op voor een uitgebreide feestweek. 

Mans Hebels, voorzitter van de organisatie, kijkt uit naar de feestelijke week. ‘We vieren dit jaar vier dagen feest. Zo hebben we op donderdag een leuke pubquiz, op vrijdag treden Buurman & Buurman op, op zaterdagavond Jannes en Papa Di Grazzi en op zondag hebben we een oldtimershow.’ 

Hebels is goed te spreken over de organisatie. ‘Ik ben nu al trots op het feit dat we vier dagen feestweek hebben. Zo was de animo voor een pubquiz vorig jaar heel groot en dat hebben we dit jaar ook geprobeerd. En dat is gelukt. Er hebben zich 250 mensen aangemeld en we zitten helemaal vol.’ -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal