Direct naar de inhoud.

Man uit Stadskanaal gewond bij ongeluk op N34 bij Ees

  • door:
  • op:
© Persbureau Drenthe

EXLOO – Bij een ongeluk op de N34 bij Ees tussen Exloo en Borger is donderdagochtend een 31-jarige man uit Stadskanaal gewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond 9.20 uur. Er waren meerdere auto’s bij betrokken.

De man uit Stadskanaal is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook twee mannen uit Emmen, van 23 en 46 jaar, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Rijden onder invloed

De 23-jarige Emmenaar is aangehouden voor rijden onder invloed, laat de politie Drenthe weten.

‘Hij zit op dit moment vast en zal worden verhoord’, laat de politie weten. ‘Het onderzoek naar de toedracht en achtergrond van dit incident loopt.’ De N34 was vanwege het ongeluk tot 14 uur afgesloten tussen Borger en Exloo.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal