Direct naar de inhoud.

Duo Espada te gast in RTV1 Piratencafé

  • door:
  • op:
Duo Espada. | © Duo Espada

VEENDAM – Duo Espada is zondag te gast in het radioprogramma RTV1 Piratencafé. Ze zullen in de uitzending vertellen over hun muzikale carrière en hun passie voor het piratengenre.

Siska, die heeft samengewerkt met The Nightbird en de Rainaldo’s heeft ons de bekende platen ‘In al mijn mooie dromen’ en ‘De zilveren ster’ gebracht. We zullen in haar leven als artiest duiken, van haar vroege begin tot haar huidige bezigheden.

We zullen ook de carrière van Henk verkennen, die samen met Herman de Esperando’s heeft opgericht en een tijdje heeft gespeeld in De Espada, bekend van hits zoals ‘De Stierendoder’.

Tegenwoordig vormen Henk en Siska het dynamische Duo Espada. Dit is een unieke kans om de persoon achter de prachtige stemmen te leren kennen en een kijkje te nemen in het leven van twee van de meest authentieke artiesten in de Nederlandse muziekscene.

RTV1 Piratencafé is een programma dat staat voor de piratencultuur, waar ook Duo Espada bij hoort. Het programma draait de mooiste en gezelligste piratenhits, van vroeger en nu. Het programma is een eerbetoon aan de piratenzenders, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Het Piratencafé is iedere zondag tussen 19:00 en 20:00 uur te beluisteren bij RTV1. Te ontvangen op 106.9 FM (Veendam), 106.2 FM (Alteveer, Wildervank, Stadskanaal), en 105.3 FM (Stadskanaal, Musselkanaal en omgeving). De uitzending is ook online te volgen via onze radio livestream op www.rtveen.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal