Direct naar de inhoud.

Politie vindt overleden persoon na zoektocht in Veendam

  • door:
  • op:
De politie is in grote getale aanwezig | © Thijs Hendriksen

VEENDAM – De politie is woensdagavond een grote zoekactie gestart in Veendam. Er cirkelde zeker een uur lang een politiehelikopter boven het dorp en aan de Langeleegte staan meerdere politiewagens gestationeerd. Omstreeks 22:00 uur vond de politie een overleden persoon aan de Golflaan, zo laten ze weten via X. Ze doen momenteel verder onderzoek.

Volgens de politie had eerder een melding ontvangen van een medisch incident en zijn ze aan de hand daarvan opzoek naar een persoon waarvan ze dachten dat die hulp nodig had. De politiewoordvoerder benadrukte eerder die avond dat het niet ging om een misdrijf en dat de gezochte persoon geen gevaar was voor de samenleving.

Ook op andere plekken in Veendam werden politiewagens gespot, waaronder aan het Beneden Oosterdiep. De politiehelikopter cirkelde vooral boven de sportparken aan de Langeleegte en de wijk Buitenwoel. Bij het Kerkhof aan de Langeleegte zou de politie ook met honden hebben gezocht.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal